Čundr/nečundr po podzimních Krkonoších 2020
Tato akce proběhla v rámci našich čundrů. Důvod byl COVID-19, nepřízeň počasí a další nepředvídatelné okolnosti. Proto jsme zvolili čundr se základním táborem v podobě Dvořákovy boudy v Krkonoších. Větší část akce propršelo, ale díky základnímu táboru nám to bylo jedno. Dokonce jsme si pobyt ještě o jeden den prodloužili. Celkem jsme nachodili 74km většinou v deštivém počasí. Všechny snímky Krkonoš jsou pořízené Samsungem S8 a to z důvodu vodotěsnosti
 
Odjezd: Kladno časně ráno
Zahájení: Dvořákova bouda
Ukončení: Dvořákova bouda
Cíl akce:  
Výprava: Tabí, Nohyk
Délka akce: asi  74 km pěšky
 
24.9 až 28.9.2020
 


Den první
Hned po příjezdu připravíme plán akce u místního pivka. Dlouho to netrvá a už jsme na cestě směr červená hřebenovka. Míříme přes Dívčí kameny nad Sněžné jámy, pramen Labe, Labskou boudu, Martinovu boudu a náš základní tábor Dvořákovu boudu.

 
Den druhý
Za větrného počasí vyrážíme směr Špindlerova bouda, Luční Bouda, bouda U Bílého Labe a přes Špindlerovky na Dvořákovu boudu. Počasí předpovídá na zítra déšť.

 
Den třetí
Prší od rána a to nepřetržitě. Spousta ubytovaných opouští hory a mizí do nížin. My vyrážíme do lijavce s jasným cílem. Dát si pivko ve Špindlu. A to se v pohodě podařilo. Pak využijeme služeb místního autobusového dopravce a  necháme se vyvézt na Špindlerovku.
Do tábora je to pak už jen kousek. Prší, prší a  ...

 
Den čtvrtý
Stále prší. A proto se nám domů nechce. A tak jsme si prodloužili pobyt. Za deště vyrážíme na Martinovku, Labskou a Vrbatovu boudu. Pak po sjezdovce z Medvědína do Špindlu, kde opět využijeme možnosti driftu na Špindlerovku. Prší, prší ...

 
Den pátý
Je mlha a my odjíždíme do civilizace.
 
Tabi

Náš základní tábor - Dvořákova bouda